THE BUCKET

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1303 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Bucket. Meer weten? Ontdek meer

28 okt 2022 om 9:01 Wat een ongelofelijke pannenkoeken werken hier zeg. Naast het feit dat je vrijwel altijd 1,5 tot 2 uur moet wachten op je bestelling, vergeten ze vaak genoeg ook nog een deel van het eten te bezorgen. Ik zou ze overslaan..
9 okt 2022 om 21:15 Bestel hier als je zin hebt in een koude hete kipsalon of lauwe patat met koude pindasaus. Heb je honger en staat er 20-50 min wachten? Dan heb je geluk als de bezorger er na 90 minuten is!
21 sep 2022 om 7:53 Eten was optijd geleverd en goed warm. Kip was lekker krokant en de patat was goed gekruid.
11 sep 2022 om 21:07 De hete kipsalon was heerlijk! De chili cheese balletjes daarentegen vielen erg tegen. Al met al goed voor 3 sterren.
9 sep 2022 om 21:52 Bezorging was aangegeven op 30-45 minuten en dat duurde uiteindelijk een ruime 75 minuten. Kip was lekker, maar lauw tegen het koude aan. Ik denk dat als je hier goed heet eten hebt, het heel lekker kan zijn.
29 aug 2022 om 21:13 We waited 2 hours and 15 minutes, then the order was wrong.
19 aug 2022 om 16:43 Bestelling was keurig op tijd, notitie gelezen en gehonoreerd en het was heerlijk. 5 sterren!
17 aug 2022 om 22:46 We hadden 2 keer 420 Chicken-cheese menu besteld met 4 keer fritessaus en 2 keer ketchup en met 4 orange waarvan we ten eerste maar 2 fritessaus kregen en 1 ketchup en we hebben helemaal geen Orange gekregen. En het eten was bijna zo goed als koud.
17 aug 2022 om 3:26 Top
17 aug 2022 om 3:23 Heb een uur moeten wachten op me eten. En me kip was koud heel jammer en dat voor 17.50 (bezorger was wel erg aardig)
7 aug 2022 om 20:09 Moest nog heel even wachten bij het afhalen (had ik al rekening mee gehouden want logisch op zaterdagavond), maar personeel ging daar goed mee om en eten was het wachten. Ook goed te bestellen via hun eigen site!