THE BUCKET

THE BUCKET Heerlijke snacks en meer

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1286 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Bucket. Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 20:09 Moest nog heel even wachten bij het afhalen (had ik al rekening mee gehouden want logisch op zaterdagavond), maar personeel ging daar goed mee om en eten was het wachten. Ook goed te bestellen via hun eigen site!
6 aug 2022 om 2:54 Bezorger was razend snel en het eten was heerlijk ik ben super tevreden en ik ga hier zeker vaker bestellen
5 aug 2022 om 9:42 Smakelijke kip en snelle service.
30 jul 2022 om 8:37 Wij hebben al vaker hier besteld en vinden de Bucket altijd lekker maar deze keer zat er een gebruikte pleister onderin de bezorgde tas. Niet in het eten zelf gelukkig maar toch een onaangename verrassing die ons de eetlust enigszins ontnam.
27 jul 2022 om 23:29 Het eten is eigenlijk altijd wel goed, maar de bezorging duurt altijd een stuk langer dan aangegeven en dat is irritant.
21 jul 2022 om 21:21 De patat was vet en had dezelfde kleur als de kip. Verder was de boneless bucket incompleet en aangevuld met andere snack’s zoals een kaas soufflé en andere kaas hapjes.
9 jul 2022 om 13:15 Kip was zo droog dat je er een raam mee kon ingooien stond duidelijk veeel te kan in de warmhoud cabine. Gewoon schandalig dat ze dat nog durven te verkopen. Bestel daar nooit meer. €12 aan kip in de prullenbak gegooid.
8 jul 2022 om 20:09 Erg tevreden over het eten en de bezorgtijd. Een aanrader!
30 jun 2022 om 19:47 Top echt lekker
18 jun 2022 om 23:43 Twenty minutes late. No drinks included. Good food.
11 jun 2022 om 17:56 Kaas nuggets waren koud, pittige fried chicken was niet pittig en zo een dikke paneerlaag dat ik de kip niet proefde.
10 jun 2022 om 19:52 Dat was echt lekker en goed gebakken perfect temperatur .